id: 3239
Назва: Проблема якості та безпеки продуктів харчування в Україні
Автори: І. М. Турчин, Н. Б. Сливка
Ключові слова: якість, продукти харчування, конкурентоспроможність, міжнародний ринок, національна безпека
Дата публікації: 2011-05-12 12:53:25
Останні зміни: 2011-05-12 12:53:25
Рік видання: 2011
Аннотація: Якість, як категорія, є національною ідеєю всіх розвинутих країн світу. Стосується це будь-якої продукції, послуг, соціального забезпечення, всіх сфер діяльності людини в цілому. Проблема якості продукції та послуг українського виробника відіграє першочергову роль у визначенні рівня життя в країні, її конкурентоспроможності на міжнародному ринку, стабільності національної валюти, тобто є чинником національної безпеки.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/3239.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 3239.pdf Розмір : 270972 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|