|
id: 30703
Назва: Технологія м’ясної та молочної галузі. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії денної та заочної форми навчання
Автори: Фаріонік Т.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2021-12-16 10:46:32
Останні зміни: 2021-12-16 10:46:32
Рік видання: 2022
Аннотація: Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії денної та заочної форми навчання
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/30703.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30703.pdf Розмір : 620281 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|