id: 30354
Назва: Розробка кисломолочних напоїв з вмістом агрусу в умовах ТОВ «Літинський молочний завод»
Автори: Підручна Олеся Володимирівна
Ключові слова: йогурт, аґрус, кисломолочний напій, фізико-хімічні, органолептичні показники, мікробіологічні, технологія.
Дата публікації: 2021-12-15 11:08:25
Останні зміни: 2021-12-15 11:08:25
Рік видання: 2021
Аннотація: Проведені органолептичні дослідженнями показали, що йогурт з різним вмістом аґрусу відрізнявся за показниками. Було встановлено, що смак у йогурту з вмістом аґрусу 6% аґрусовий, в міру солодкий з мускатним присмаком, кисломолочний. Інші зразки відмітились або занадто вираженими або слабо вираженими показниками.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/30354.pdf
Тип виданя: FFFF
Видавництво: Магістерська робота
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30354.pdf Розмір : 1725600 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|