id: 29543
Назва: Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 24 Сфера обслуговування, спеціальність – 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Овсієнко С.М.
Ключові слова: продукція, ресторанне господарство, страва
Дата публікації: 2021-10-12 12:32:53
Останні зміни: 2021-10-12 12:32:53
Рік видання: 2021
Аннотація: У методичних вказівках викладено короткий зміст заняття та завдання, які студентам необхідно виконати під час проведення практичних робіт, а також питання і тестові завдання для самоконтролю, рекомендована література, яка необхідна для виконання поставлених завдань.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/29543.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29543.pdf Розмір : 2100310 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|