id: 29388
Назва: Машини, обладнання та їх використання для переробки сільськогосподарської продукції. Методичні вказівки для виконання практичних робіт з дисципліни Частина 2. для студентів спеціальності 208 Агроінженерія, галузь знань 20 Аграрні науки та прод
Автори: Полєвода Ю.А., Бурлака С.А.
Ключові слова: машини, с.г. продукція, апарати, процеси
Дата публікації: 2021-10-12 14:21:41
Останні зміни: 2021-10-12 14:21:41
Рік видання: 2021
Аннотація: Види об’єктів переробки, тобто види сировини, напівфабрикатів та готової продукції визначають типи обладнання та машин, що використовуються при переробці сільськогосподарської продукції. У той же час, через різноманітні процеси та обладнання, які вони впроваджують, більшість із них є загальними для різних галузей промисловості. Тому переробка, змішування є характеристикою хімічної промисловості, а подрібнення та розділення гетерогенних систем-використовується у гірничодобувній промисловості, формування - використовується у будівництві тощо. Водночас характеристики впровадження останньої технології визначають специфічні умови окремих переробних виробництв. Тому з урахуванням технічних характеристик рекомендується розглянути механізм процесу обробки незалежно від того, для якого виду виробництва вони використовуються. Цей метод перевірки процесів дозволяє застосовувати спеціальні методи для загальних законів, що ґрунтуються на законах механіки, динаміки рідин, термодинаміки, хімії та інших фундаментальних дисциплінах. Він також може визначити найпоширеніші критерії класифікації процесів обробки, які становлять 4 основні групи: механічна, гідромеханічні, теплообмін та масообмін.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/29388.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29388.pdf Розмір : 3326489 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|