id: 29185
Назва: Обґрунтування конструктивних параметрів аналізатора жирності молока
Автори: Кучерук Іван Володимирович
Ключові слова: аналізатор жирності молока, розділення молока, параметри аналізатора, режими роботи, точність вимірювання.
Дата публікації: 2021-10-19 09:22:32
Останні зміни: 2021-10-19 09:22:32
Рік видання: 2021
Аннотація: Кучерук Іван Володимирович «Обґрунтування конструктивних параметрів аналізатора жирності молока» – рукопис. Магістерська робота виконана на кафедрі – «Технологічні процеси та обладнання переробних і харчових виробництв», у Вінницькому національному аграрному університеті, Вінниця 2021 р. В магістерській роботі підвищено ефективність виробництва молока внаслідок удосконалення технології та розробки нових технічних засобів, які забезпечують оптимальне керування виробничими процесами на основі отримання об’єктивної та оперативної технологічної інформації, зокрема, про жирність молока. Для вирішення даних завдань розроблено новий метод визначення жирності молока шляхом прямого центрифугування в порожнистому диску аналізатора жирності. Теоретично досліджено процес руху молока та розділення його на вершки і відвійки у відцентровому полі диска аналізатора. Обґрунтовано технологічні, конструктивні, енергетичні параметри аналізатора і режими його роботи. Встановлено кореляційну залежність між об’ємом відцентрифугованих і упакованих жирових кульок та фактичною жирністю молока, досліджено вплив фізіологічних і технологічних факторів на процес вимірювання жирності.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/29185.pdf
Тип виданя: FFFF
Видавництво: 133 «Галузеве машинобудування»
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29185.pdf Розмір : 3139274 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|