id: 28934
Назва: Особливості застосування механічних коливань в технологічних процесах харчових і переробних виробництв
Автори: Омельянов О. М.
Ключові слова: вібропривод, вібраційний сепаратор, виконавчі органи, механічні коливання, математичні моделі
Дата публікації: 2021-06-25 08:13:52
Останні зміни: 2021-06-25 08:13:52
Рік видання: 2019
Аннотація: Сучасні технологічні машини використовуються в різних галузях виробництва. Вібрації супроводжують функціонування багатьох машин, що пов`язано з особливостями взаємодії робочих органів з технологічним середовищем.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/28934.pdf
Тип виданя: Доповідь конференції
Видавництво: Всеукр. наук.-техн. конф. «Сучасні проблеми виробництва, переробки сільськогосподарської продукції, машинобудування та енергетичних систем АПК», 28-29 листоп. 2019. Вінниця, 2019. 3 с.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28934.pdf Розмір : 1114801 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|