id: 28764
Назва: Конструктивний розвиток обладнання для лущення волоських горіхів
Автори: Полєвода Ю. А.
Ключові слова: калібрування, деформація, шкаралупа
Дата публікації: 2021-06-22 11:43:43
Останні зміни: 2021-06-22 11:43:43
Рік видання: 2019
Аннотація: Волоські (грецькі) горіхи по праву вважають продуктами масового споживання, тому мають відповідати вимогам сучасної науки про харчування, бути повноцінними – містити важливі для життя і здоров‘я людини компоненти, мати приємний смак, аромат, колір і зовнішній вигляд. Також велика увага приділяється зовнішньому оформленню продукції, що робить її значно привабливішою і збільшує попит.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/28764.pdf
Тип виданя: Доповідь конференції
Видавництво: II Всеукр. наук.-практ. конф. «Молодіжний науковий форум», 23-24 квіт. 2019. Лалижин, 2019. 3 с.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28764.pdf Розмір : 896205 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|