id: 28444
Назва: The influence of bio-organic growing technology on the productivity of legumes
Автори: Pantsyreva H., Mazur K.
Ключові слова: legumes, cultivation technology, cultivation zone, agroclimatic potential, climate change
Дата публікації: 2021-05-20 14:30:23
Останні зміни: 2021-05-20 14:30:23
Рік видання: 2021
Аннотація: The article provides information about the current state of grain production from legumes. Data on the dynamics of their sown areas and yield levels are summarized. Also scientifically substantiated results of the analysis of varietal resources and productivity of the studied phytocenoses according to their agroecological plasticity and grain productivity in the conditions of climate change in the zone of the right-bank Forest-steppe of Ukraine. The most promising varieties by maturity group, yield level are determined.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/28444.pdf
Тип виданя: Статті у зарубіжних наукових фахових виданнях (Copernicus та інші)
Видавництво: Colloquium-journal. 2021. № 12 (99), сzęść 2. Р. 25-31.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28444.pdf Розмір : 1102387 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|