id: 28248
Назва: Теоретичне обгрунтування оцінки кормів і раціонів у продукції молока за сирим протеїном і водорозчинними вуглеводами при різному вмісті сирої клітковини
Автори: Скоромна О. І.
Ключові слова: корми, раціони, сирий протеїн, вуглеводи, продукція молока
Дата публікації: 2021-04-19 09:32:58
Останні зміни: 2021-04-19 09:32:58
Рік видання: 2018
Аннотація: Оцінка кормів у продукції молока на основі нового принципу за відношенням валової енергії (ВЕ), сирого протеїну до суми валової енергії структурних вуглеводів у раціонах раціонах.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/28248.pdf
Тип виданя: Доповідь конференції
Видавництво: Міжнар. наук.-практ. конф. "Інноваційні технології виробництва та переробки продукції тваринництва", 25-26 жовт. 2018. Вінниця, 2018. 12 с.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28248.pdf Розмір : 1026799 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|