id: 27417
Назва: Удосконалення технології заготівлі і використання кормів та вплив рівня годівлі на молочну продуктивність корів ПрАТ «Племзавод «Літинський»
Автори: Шиндерук А.М.
Ключові слова: технологія, заготівля кормів, велика рогата худоба, корови, молодняк, вирощування, годівля, раціон, доїння, нетелі, роздій, жива маса, реалізація, молоко
Дата публікації: 2020-12-11 09:32:04
Останні зміни: 2020-12-11 09:32:04
Рік видання: 2020
Аннотація: У господарстві планується утримувати 1561 корову, загальне поголів’я худоби 3795 голови. Плановий рівень продуктивності корів 10300 кг молока. Розрахунок економічної ефективності удосконалення технології виробництва молока показує, що при впровадженні запропонованих елементів валовий надій зросте на 38,4%, а рентабельність виробництва збільшиться на 2,6%.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/27417.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27417.pdf Розмір : 756078 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська