id: 26817
Назва: Вплив позакореневих підживлень на біоенергетичну продуктивність гібридів кукурудзи в умовах ТОВ «Бродецьке МГП» Козятинського району Вінницької області
Автори: В.В. Обеснюк
Ключові слова: Живлення, мікроелементи, макроелементи, урожайність, зерно, кукурудза, елементи структури врожаю, висота рослин, висота кріплення качанів, економічна оцінка.
Дата публікації: 2020-11-24 07:48:07
Останні зміни: 2020-11-24 07:48:07
Рік видання: 2020
Аннотація: Об’єкт дослідження – позакореневі підживлення, живлення, урожайність, кукурудза, елементи продуктивності, економічна ефективність. Предмет дослідження – сучасні високоврожайні гібриди кукурудзи – Нестор (ФАО 199); ЕС Астероід (ФАО 290) та ЕС Геллері (ФАО 340). Мета дослідження – вивчити вплив позакореневих підживлень на продуктивність сучасних гібридів кукурудзи при вирощуванні в умовах господарства. Для досягнення даної мети досліджень поставленні наступні завдання: 1) дослідити вплив позакореневих підживлень на морфологічні ознаки у гібридів кукурудзи; 2) встановити вплив позакореневих підживлень на елементи структури врожаю гібридів кукурудзи; 3) встановити вплив позакореневих підживлень на урожайність гібридів кукурудзи різних груп стиглості; 4) провести економічну оцінку застосування позакореневих підживлень міжрядь при вирощуванні гібриду кукурудзи ЕС Астероід (ФАО 290). Методи дослідження: Для встановлення об’єму продуктивності, морфологічних характеристик рослин – вимірювальний; для оцінки істотності та достовірності отриманих результатів досліджень – математично-статистичний; для одержання економічної оцінки вирощування гібриду кукурудзи ЕС Астероід (ФАО 290) – розрахунково-порівняльний. Результати магістерської роботи рекомендується враховувати у виробництві та безпосередньо у господарстві при вирощуванні гібридів кукурудзи та під час проведення подальших наукових досліджень.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/26817.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26817.pdf Розмір : 1065357 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|