id: 26466
Назва: Дослідження та розробка технології виробництва вершкового масла з низькою жирністю
Автори: Боднарюк Альона Русланівна
Ключові слова: вершкове масло, стабілізатори структури,консистенції.
Дата публікації: 2020-11-13 17:22:07
Останні зміни: 2020-11-13 17:22:07
Рік видання: 2020
Аннотація: Сучасна наука про харчування розглядає їжу не тільки як енергоенергетичний матеріал, але і як важливе джерело різного роду біологічних речовин, які беруть участь у регулюванні різних функцій організму людини і повинні бути включені до складу раціону харчування.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/26466.pdf
Тип виданя: FFFF
Видавництво: Боднарюк А. Р/
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26466.pdf Розмір : 1261310 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|