id: 26348
Назва: Особливості отримання екологічно- безпечної продукції бджільництва в умовах Вінницької області
Автори: Криворучко В.І.
Ключові слова: ґрунт, медоносні рослини, мед, ГДК, стільники, кадмій, свинець, цинк, мідь, забруднення, показники
Дата публікації: 2020-11-10 10:34:35
Останні зміни: 2020-11-10 10:34:35
Рік видання: 2020
Аннотація: Однією з найважливіших завдань галузі бджільництва є не тільки збільшення обсягу виробництва продуктів бджільництва (мед, прополіс, пилок, маточне молочко), але і розробка технології отримання екологічно чистих бджолопродуктів, які безпосередньо впливають на життєдіяльність бджіл і здоров`я людини. Контроль забруднення навколишнього середовища з використанням бджіл (апімоніторинг) сприяє вирішенню питань технології бджільництва і проблем екологічного контролю санітарних якостей продуктів бджільництва.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/26348.pdf
Тип виданя: FFFF
Видавництво: для перевірки на плагіат
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26348.pdf Розмір : 794157 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|