id: 26259
Назва: Розробка технології комбінованого продукту тривалого терміну зберігання на основі сиру кисломолочного
Автори: Косенко О
Ключові слова: зернопродукти, сир нежирний, зернові добавки.
Дата публікації: 2020-11-05 14:31:24
Останні зміни: 2020-11-05 14:31:24
Рік видання: 2020
Аннотація: Розроблено та науково обгрунтовано параметри термізаціі молочно-рослинної суміші для отримання комбінованих продуктів з необхідними органолептичними та структурно-механічними характеристиками. Визначено фізико-хімічні показники сирно-рослинної суміші перед термізацією і обгрунтований вибір кисломолочної сировини.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/26259.pdf
Тип виданя: FFFF
Видавництво: Косенко О
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26259.pdf Розмір : 1939272 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|