id: 26104
Назва: Дослідження системи автоматизованого управління технологічною лінією переробки картоплі
Автори: Адамчук Олег Юрійович
Ключові слова: ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ, ПЕРЕРОБКА КАРТОПЛІ, ФРИТЮР, ПРИНЦИПІАЛЬНА СХЕМА, ГРАФІЧНІ ЗАЛЕЖНОСТІ, СИЛОВЕ ЕЛЕКТРООБЛАДНАННЯ, СИСТЕМА КЕРУВАННЯ.
Дата публікації: 2020-10-28 14:29:37
Останні зміни: 2020-10-28 14:29:37
Рік видання: 2020
Аннотація: Дослідження системи автоматизованого управління технологічною лінією переробки картоплі. Адамчук О. Ю. - магістерська кваліфікаційна робота. Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. Вінниця, 2020. Пояснювальна записка виконана на 83 аркушах друкованого тексту і містить 10 таблиць, 12 рисунків. При виконанні роботи було використано 34 літературних джерела. Магістерська кваліфікаційна робота складається зі вступу, характеристики ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика», чотирьох розділів основної частини, висновків, списку використаних джерел. В роботі проведено теоретичне дослідження технологій та процесів переробки картоплі на чіпси. На основі проведеного аналізу обрано спосіб та технологічну лінію переробки картоплі на чіпси. Обране технологічне та силове електрообладнання приводу робочих машин. Виконано перевірочний розрахунок електродвигунів за умовами пускового, мінімального та максимального моментів. Згідно технологічних вимог до функціонування лінії було розроблено функціональну схему, алгоритм автоматизованого керування, схему електричну принципову керування процесом переробки картоплі на чіпси. Розглянуті питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Запропоновано впровадження димового сигналізатору.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/26104.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26104.pdf Розмір : 1872144 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|