id: 25969
Назва: Обґрунтування конструктивних параметрів та режимів роботи подрібнювача яблук
Автори: Однорог Д.С.
Ключові слова: технологія, ефективність, машина, конструкція, подрібнювач, яблуко
Дата публікації: 2020-10-20 10:07:13
Останні зміни: 2020-10-20 10:07:13
Рік видання: 2020
Аннотація: Метою роботи є підвищення якості підготовки яблук до відтискання соку шляхом обґрунтування параметрів і режимів роботи подрібнювача. Проаналізовано необхідність і можливість виготовлення яблучного соку на малих підприємствах, яке може стати серйозною альтернативою для масштабного виробництва. Висвітлено науково-методичні задачі виготовлення соку на основі яблук. Наведено методику визначення основних фізико механічних властивостей яблука. Виконано порівняльну характеристику сортів яблук. Робота показує заходи виготовлення з різних сортів яблук соку. Визначено економічну ефективність отримання соку.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/25969.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25969.pdf Розмір : 1659122 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|