id: 25441
Назва: Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів тваринного та рослинного походження
Автори: Берник І. М., Фаріонік Т. В., Новгородська Н. В.
Ключові слова: ветеринарно-санітарна експертиза
Дата публікації: 2020-08-10 11:18:53
Останні зміни: 2020-08-10 11:18:53
Рік видання: 2020
Аннотація: У навчальному посібнику узагальнено і систематизовано навчальний матеріал щодо теоретичних та практичних основ ветеринарно-санітарних вимог харчових продуктів. Викладено порядок проведення експертизи м`яса, молока, продуктів їх переробки, яєць, рибних продуктів, меду, сировини тваринного і рослинного походження. Навчально-методичний посібник підготовлений для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», 181 «Харчові технології». Може бути корисним слухачам підвищення кваліфікації, лікарям ветеринарної медицини, які здійснюють державний ветеринарно-санітарний контроль і нагляд за продукцією тваринництва.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/25441.pdf
Тип виданя: Навчальні посібники
Видавництво: навч. посіб. - Вінниця : Видавничий центр ВНАУ, 2020. - 232 с. / Рек. ВР Вінн. нац. аграр. ун-ту (Протокол № 13 від «26» черв. 2020 р.).
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25441.pdf Розмір : 4198781 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|