id: 25135
Назва: Дослідження процесу подрібнення зерна кукурудзи при виробництві комікормів
Автори: Купчук І. М.
Ключові слова: зерно, процес подрібнення, зерно кукурудзи, комбікорми
Дата публікації: 2020-06-09 14:28:21
Останні зміни: 2020-06-09 14:28:21
Рік видання: 2020
Аннотація: Високий рівень витрат енергоресурсів вітчизняними товаровиробниками не дозволяє забезпечити належний рівень конкурентоспроможності продукції тваринництва на внутрішньому та зовнішньому ринках. Тому ефективне функціонування фермерських господарств у сучасних умовах потребує розробки та впровадження у виробництво технологій, які відповідають світовим стандартам та дозволяють зменшити неповернені втрати енергоресурсів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/25135.pdf
Тип виданя: Тези доповідей
Видавництво: Молодий вчений модерну - фундамент розвитку освіти, науки та бізнесу в Україні : Матеріали Всеукраїн. наук.-практ. інтернет-конф., 20 трав. 2020 р. - Дніпро, 2020. - С. 63-66.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25135.pdf Розмір : 1974276 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська