id: 25116
Назва: Аспекти кавітаційної технології водопідготовки харчової галузі
Автори: Берник І. М.
Ключові слова: водопідготовка харчової галузі
Дата публікації: 2020-06-09 11:30:07
Останні зміни: 2020-06-09 11:30:07
Рік видання: 2020
Аннотація: Найбільш успішне використання ультразвуку пов’язане з обробкою рідинних середовищ, оскільки саме в них виникає явище – ультразвукової кавітації, що є ефективним механізмом концентрації енергії звукової хвилі низької щільності у високу щільність енергії, яка зумовлена пульсаціями та захлопуванням кавітаційних бульбашок.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/25116.pdf
Тип виданя: Доповідь конференції
Видавництво: Всеукраїн. наук.-практ. конф. «Інновації у розвитку харчових технологій та економіки країни», 4-5 черв. 2020 р. - Могилів-Подільський, 2020. - 6 с.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25116.pdf Розмір : 1556574 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|