id: 2370
Назва: Використання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху апк «пуща водиця»
Автори: П. М. Немирович, М. М. Жеплінська, А. М. Матиящук, М. С. Вишневський
Ключові слова: пароконденсационная кавитационная установка, консервное производство
Дата публікації: 2010-12-09 12:11:37
Останні зміни: 2010-12-09 12:11:37
Рік видання: 2010
Аннотація: В статье показаны результаты лабораторных исследований по использованию пароконденсационной кавитационной установки для осветления соков консервного производства.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/2370.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво:
Розташовується в колекціях : 2008. № 1/ Вібрації в техніці та технологіях/ Збірники (загальні)/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 2370.pdf Розмір : 213612 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|