id: 23540
Назва: Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами
Автори: Фіалковська Л. В., Ярмоленко О. С.
Ключові слова: сировина, технологія, згущене молоко, наповнювачі, ягоди, плоди
Дата публікації: 2020-02-21 12:30:14
Останні зміни: 2020-02-21 12:30:14
Рік видання: 2019
Аннотація: У статті розглядається виготовлення згущеного молока з плодово-ягідними наповнювачами, розроблення технологічної схеми виготовлення згущеного молока.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/23540.pdf
Тип виданя: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Видавництво: Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2019. - № 3 (106). - С. 66-72.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 23540.pdf Розмір : 901028 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|