id: 23356
Назва: Роль аудиту в системі управління якістю органічної продукції
Автори: Гуцаленко О. О.
Ключові слова: органічна продукція
Дата публікації: 2020-01-29 12:49:26
Останні зміни: 2020-01-29 12:49:26
Рік видання: 2019
Аннотація: Сучасний споживач зорієнтований на особливу харчову продукцію, яка відрізняється смаковими якостями, легко засвоюється а також викликає довіру та впевненість. Одним із трендів харчового ринку на сьогоднішній день, що набуває все більшої популярності і відповідає вище перерахова ним критеріям, є органічна продукція. Якість і довіру до органічного про дукту забезпечує процес сертифікації. Однією із складових успішного про ходження сертифікації виробником органічної продукції є виконання ви мог щодо правил .проходження процедури сертифікації та всіх умов і за уважень сертифікаційного органу.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/23356.pdf
Тип виданя: Тези доповідей
Видавництво: Украина, Болгария, ЕС: економические, технические и социальные тенденции развития: материалы ІІІ Междунар. науч-практ. конф., 27 июня - 2 июля 2019 г. - Бургас : Авангард Прима, 2019. - С. 138-140.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 23356.pdf Розмір : 733351 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|