id: 22750
Назва: Вплив різних видів силосу на продуктивність корів і якість молока
Автори: Новгородська Н. В.
Ключові слова: кукурудза, суданка, силос, молоко, продуктивність, якість
Дата публікації: 2019-12-13 17:35:51
Останні зміни: 2019-12-13 17:35:51
Рік видання: 2019
Аннотація: У статті подано вплив різних видів силосу на молочну продуктивність корів
української чорно-рябої молочної породи та показники якості молока.
Встановлено, що при поїданні тваринами суданково-люцернового силосу, порівняно з кукурудзяним, заготовленими за традиційною технологією, зростає молочна продуктивність на 14,57%, вмісту жиру в молоці – на 2,49%, вміст білка в молоці – на 1,49%.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/22750.pdf
Тип виданя: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Видавництво: Аграрна наука та харчові технології : зб. наук. пр. ВНАУ. - Вінниця : ВНАУ, 2019. - Вип. 4 (107), т. 1. - С. 31-40.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 22750.pdf Розмір : 840306 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська