id: 22203
Назва: Вплив паратипових факторів на термостійкість молока Збірник наукових праць «Аграрна наука та харчові технології» ВНАУ. – 2019. – В. 3 (106). – С. 138-146
Автори: Новгородська Н. В.
Ключові слова: термостійкість, молоко, кислотність, лактація, паратипові фактори
Дата публікації: 2019-12-03 14:36:20
Останні зміни: 2019-12-03 14:36:20
Рік видання: 2019
Аннотація: Мета даної роботи – вивчити вплив паратипових факторів на термостійкість молока.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/22203.pdf
Тип виданя: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Видавництво: Аграрна наука та харчові технології : зб. наук. пр. ВНАУ. - 2019. - Вип. 3 (106). - С. 138-146.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 22203.pdf Розмір : 829460 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська