id: 22015
Назва: Обгрунтування раціональних параметрів процесу подрібнення м’яса курей
Автори: Ткачук Денис Русланович
Ключові слова: курятина, фарш, м`ясоподрібнювач, реологічні властивості, вологозв`язуюча здатність, комплексна кількісна оцінка якості.
Дата публікації: 2019-11-27 14:38:22
Останні зміни: 2019-11-27 14:38:22
Рік видання: 2019
Аннотація: На основі аналізу досліджень процесу подрібнення м`яса курятини, результатів власних експерементальних досліджень, обгрунтовані та одержані важливі результати, які вирішують актуальну науково-практичну задачу по оптимізації процесу подрібнення м`ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості. Сукупність одержаних нових даних дозволяє сформулювати наступні висновки та узагальнення. Встановлено вплив конструктивно-експлуатаційних параметрів м`ясоподрібнювачів на показники якості фаршів і на енергетичні показники процесу подрібнення м`яса курятини. Використано для узагальнення одиничних параметрів оптимізації процесу подрібнення м`яса курятини комплексний показник якості, який дозволив визначити оптимальні конструктивно. Запропоновано трьохлопатевий ніж зі сталим кутом нахилу ріжучої кромки ножа, який у порівнянні зі стандартним ножем покращує реологічні властивості фаршів та знажує енергоспоживання.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/22015.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 22015.pdf Розмір : 2888048 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|