id: 21872
Назва: Вплив віку великої рогатої худоби на якість м’яса
Автори: Балан Віталій Васильович
Ключові слова: яловичина, м’ясо NOR, м’ясо РSЕ та DFD, вік, забій
Дата публікації: 2019-11-22 21:32:06
Останні зміни: 2019-11-22 21:32:06
Рік видання: 2019
Аннотація: Аналіз якісних показників яловичини, отриманої від забою здорових тварин, показав, що із обстежених 73 туш отримували: м’ясо якості NOR у 52,0 % випадків; якості РSЕ - у 12,0 % та м’ясо якості DFD - у 36,0 %.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/21872.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 21872.pdf Розмір : 825372 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|