id: 21680
Назва: Підвищення конкурентоспроможності виробництва в АПК
Автори: Савчук Артем Валерійович
Ключові слова: ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ, РИНКОВА ЕКОНОМІКА, АГРОПРОМИСЛОВИЙ КОМПЛЕКС, МЕТОДИ, ПРИНЦИПИ РЕГУЛЮВАННЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ВИРОБНИЦТВО.
Дата публікації: 2019-11-15 08:39:32
Останні зміни: 2019-11-15 08:39:32
Рік видання: 2019
Аннотація: Для прискорення обороту сільськогосподарської продукції, сировини і продовольства та полегшення інтеграції сільського господарства в міжнародний торговий простір пропонується створення повноцінного ринку на базі біржової системи, що опирається на низові ланки – торгові доми, торгово-закупівельні організації, елеватори, нафтобази, транспортні організації, банки, інші представники районної інфраструктури, міські регіональні структури, включаючи брокерські контори регіональних і центральних бірж. Для підвищення конкурентоспроможності запропоновано використовувати інноваційну модель розвитку виробництва в АПК, що передбачає формування на державному рівні механізму фінансової підтримки впровадження досягнень науково-технічного прогресу, спрямованого, з одного боку, на стимулювання безпосередньо інноваційних процесів, а з іншого – на створення сприятливого економічного клімату для новаторської діяльності, що в сукупності забезпечить підвищення конкурентоспроможності виробництва в АПК.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/21680.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 21680.pdf Розмір : 1957943 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|