id: 21607
Назва: Генотипні відмінності сортів сої за вмістом олії та білку в умовах дослідного поля ВНАУ
Автори: Станчуляк Юрій Миколайович
Ключові слова: Сорти, соя, вміст білку, вміст олії, генотипні відмінності, урожайність
Дата публікації: 2019-11-12 19:50:44
Останні зміни: 2019-11-12 19:50:44
Рік видання: 2019
Аннотація: Встановлено генотипні відмінності сортів сої за вмістом олії та білку. Виділено сорти, які характеризуються високим вмістом олії та білку, а також урожайністю, для послідуючого вирощування в умовах виробництва та цілеспрямованого застосування у селекційній практиці.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/21607.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 21607.pdf Розмір : 799405 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська