id: 2159
Назва: Вплив інтенсифікації теплової обробки молока на фізико-хімічні та технологічні властивості.
Автори: В. В. Власенко, Т. В. Семко, С. А. Король
Ключові слова: теплова обробка, ультрависокотемпературна обробка, молоко, сиропридатність, сичужний сир
Дата публікації: 2010-11-12 15:38:54
Останні зміни: 2010-11-23 08:38:25
Рік видання: 2010
Аннотація: Вплив інтенсифікації теплової обробки молока на фізико-хімічні та технологічні властивості.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/2159.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: 1324 Вінниця
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 2159.pdf Розмір : 303640 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|