id: 21450
Назва: Обгрунтування процесу сушіння фруктів
Автори: Підгорний Павло Валерійович
Ключові слова: тепломасообмін, процес сушіння, сушка, комбінований режим сушки, математична модель.
Дата публікації: 2019-11-06 14:01:13
Останні зміни: 2019-11-06 14:01:13
Рік видання: 2019
Аннотація: Робота на здобуття освітнього ступеня магістр зі спеціальності 133 – «Галузеве машинобудування». – Вінницький національний аграрний університет. – Вінниця, 2019. В магістерській роботі досконало проаналізовано та вивчено всі характеристики плодів айви, груш, персиків і абрикос. Визначено коефіцієнт теплопровідності,температуропровідності і теплоємності. Встановлено форми зв`язків вологи в продукті і температурні інтервали. Обгрунтовано раціональні режими сушіння в залежності від форми зв`язку вологи в продукті, розроблена математична модель процесу НВЧ-конвективної сушки фруктів при ступінчастих режимах теплопідведення.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/21450.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 21450.pdf Розмір : 1916649 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|