|
id: 20775
Назва: Технологія бродильних виробництв. Програма з навчальної дисципліни для студентів галузі знань 18 Виробництво та технології, спеціальність 181 Харчові технології. Освітній ступінь «бакалавр» денної та заочної форми навчання.
Автори: Фіалковська Л. В.
Ключові слова: програма
Дата публікації: 2019-06-19 08:36:52
Останні зміни: 2019-06-19 08:36:52
Рік видання: 2019
Аннотація: Викладена програма дисципліни
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/20775.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 20775.pdf Розмір : 582270 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|