id: 20748
Назва: Розробка технології і рецептур напоїв з сироватки для дієтичного харчування
Автори: Фіалковська Л. В.
Ключові слова: молочна сироватка, квас «Шипшиновий», біологічна цінність, екстракт шипшини, дослідження, рецептура, технологія
Дата публікації: 2019-06-20 12:43:10
Останні зміни: 2019-06-20 12:43:10
Рік видання: 2018
Аннотація: Метою дослідження є визначення вимог до якості молочної сироватки як сировини для виробництва квасу та розробка технології виробництва напою на основі молочною сироватки, тобто квасу «Шипшиновий».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/20748.pdf
Тип виданя: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Видавництво: Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 3 (102). - С. 180-187.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 20748.pdf Розмір : 253567 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|