id: 20747
Назва: Процес переробки волоських горіхів
Автори: Полєвода Ю. А.
Ключові слова: волоський горіх
Дата публікації: 2019-06-20 12:38:15
Останні зміни: 2019-06-20 12:38:15
Рік видання: 2019
Аннотація: Волоські (грецькі) горіхи по праву вважають продуктами масового споживання, тому вони мають відповідати вимогам сучасної науки про харчування, бути повноцінними – містити важливі для життя і здоров‘я людини компоненти, мати приємний смак, аромат, колір і зовнішній вигляд.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/20747.pdf
Тип виданя: Тези доповідей
Видавництво: Матеріали ХХVIІ Міжнар. наук.-техн. конф. «Технічний прогрес у сільськогосподарському виробництві» та ХIХ Всеукраїн. конф-семінару аспірантів, докторантів і здобувачів у галузі аграрної інженерії. - Глеваха, 2019. - С. 71-72.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 20747.pdf Розмір : 1066997 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|