|
id: 2038
Назва: Сучасні технології переробки продукції тваринництва Тимчасова програма з організації навчального процесу для студентів вищих аграрних закладів освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації
Автори: В. В. Власенко В. В. Кольчак
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-11-01 14:03:55
Останні зміни: 2010-11-23 09:04:16
Рік видання: 2010
Аннотація: Затверджено на засіданні кафедри технології переробки м’яса, молока та мікробіології.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/2038.pdf
Тип виданя: Тимчасові програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 2038.pdf Розмір : 425896 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|