id: 17126
Назва: Підвищення якості молока – нові перспективи для розвитку харчової галузі Вінниччини
Автори: Скоромна О.І., Огороднічук Г.М., Голубенко Т.Л, Шуляк О.О.
Ключові слова: молочні продукти, молоко, жир, білок
Дата публікації: 2018-08-27 14:31:40
Останні зміни: 2018-08-27 14:31:40
Рік видання: 2016
Аннотація: Безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини відносять до основних факторів національної безпеки, що визначають здоров я населення. В Україні виробництво молочних продуктів здійснює близько 200-240 реально діючих підприємств, з них біля 130 входять до складу іноземних компаній.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/17126.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 100-106.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 17126.pdf Розмір : 234811 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|