id: 16785
Назва: Правове регулювання безпечності продуктів харчування
Автори: Оверковська Т.К.
Ключові слова: харчування, харчовий продукт, безпечний харчовий продукт, непридатний харчовий продукт, небезпечний фактор у харчовому продукті, сторонні речовини та домішки
Дата публікації: 2018-07-11 14:50:00
Останні зміни: 2018-07-11 14:50:00
Рік видання: 2018
Аннотація: Стаття присвячена аналізу правових ознак, які характерні для безпечності продуктів харчування, визначенню особливостей правового регулювання даної сфери суспільних відносин, виокремленню зазначених ознак, а також формулюванню висновків, заснованих на положеннях чинного законодавства України.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/16785.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 4. - С. 109-114.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 16785.pdf Розмір : 183854 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська