id: 1673
Назва: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Робочий зошит
для проведення лабораторних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики
України
Автори: Чередниченко В.М., Джура Ю.М., Чередниченко Л.І., Давимока О.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2010-09-06 14:19:56
Останні зміни: 2010-09-06 14:19:56
Рік видання: 2008
Аннотація: Чередниченко В.М., Джура Ю.М., Чередниченко Л.І., Давимока О.В. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Робочий зошит для проведення лабораторних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики України зі спеціальності 6.090101 – Агрономія. – Вінниця: Видавничий центр ВДАУ. – 68 с.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/1673.pdf
Тип виданя: Робочі зошити
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Гуцол В.В.
Файл : 1673.pdf Розмір : 631509 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|