id: 16448
Назва: Development of wave technologies to intensify heat and mass transfer processes
Автори: Burdo O., Bandura V., Zykov A., Zozulyak I., Levtrinskaya J., Marenchenko E.
Ключові слова: харчові технології, адресна доставка енергії, інтенсифікація масоперено- су, екстрагування, сушіння
Дата публікації: 2018-06-21 08:16:50
Останні зміни: 2018-06-21 08:16:50
Рік видання: 2017
Аннотація: Запропоновано технології адресної доставки енергії для інтенсифікації тепломасопереносу при переробці харчової сировини. У основі запропонованих гіпотез – хвильові технології комбінованої електромагнітної і вібраційної дії. Обгрунтовано механізми, ефекти і математичні моделі бародіффузіі і дії вібраційних полів. Запропоновано числа хвильової подібності, на основі яких узагальнені бази експериментальних даних по екстрагуванню і сушінню. Наведено результати оптимізації мікрохвильового екстрактора.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/16448.pdf
Тип виданя: Статті Scopus
Видавництво: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 4/11 (88). - P. 34-42.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 16448.pdf Розмір : 800387 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|