id: 15775
Назва: Інтенсифікація технологічних процесів обробки харчових середовищ
Автори: Берник І. М.
Ключові слова: модель, харчове середовище, збудник коливань, інтенсифікація, амплітуда коливань, контактний тиск.
Дата публікації: 2018-04-24 10:58:53
Останні зміни: 2018-04-24 10:58:53
Рік видання: 2013
Аннотація: В статті розглянуто методи інтенсифікаціїобробки харчових середовищ. Здійснена оцінка існуючих класичних моделей, що відображають їх внутрішні властивості. Встановлено, що одним з перспективних методів підвищення ефективності обробки харчових середовищ, в тому числі в акустичному полі дії, можливо на основі врахування взаємодії та оцінки взаємовпливу збудника коливань та оброблювального харчового середовища. Рішення цієї задачі пропонується розглянути на основі моделювання харчового середовища розподіленими параметрами, а робочого органу дискретними параметрами. Отримані аналітичні залежності для визначення амплітуди коливань та контактного тиску.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/15775.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вібрації в техніці та технологіях. - 2013. - № 3(71). - С. 109-115.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 15775.pdf Розмір : 698975 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|