id: 14914
Назва: Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання із напрямку підготовки 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Автори: Вознюк О.І., Скоромна О.І.
Ключові слова: Тематичний план, аудиторна робота, самоперевірка, залік, питання, іспит, тестові завдання, дисципліна,форми контролю, знання
Дата публікації: 2017-12-20 11:14:07
Останні зміни: 2017-12-20 11:14:07
Рік видання: 2017
Аннотація: Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва молока і яловичини”. Рекомендовано для студентів денної та заочної форми навчання із напрямку підготовки 6.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/14914.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 14914.pdf Розмір : 1679723 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|