id: 14656
Назва: Мікробіологія і вірусологія: методичні вказівки для практичних занять для студентів денної та заочної форми навчання галузі знань: 20 «Аграрні науки та продовольство» спеціальність׃ 201 «Агрономія» освітнього ступеня бакалавр
Автори: Коваленко Т.М., Пінчук Н.В., Буткалюк Т.О., Вергелес П.М.
Ключові слова: Мікроорганізми, поживне середовище, посів, бактерії, гриби, віруси
Дата публікації: 2017-11-29 12:25:13
Останні зміни: 2017-11-29 12:25:13
Рік видання: 2017
Аннотація: Методичні матеріали призначено для проведення практичних робіт студентів денної та заочної форми навчання галузі знань: 20 «Аграрні науки та продовольство» спеціальність׃ 201 «Агрономія» освітнього ступеня бакалавр, під час підготовки з варіативної дисципліни «Мікробіологія і вірусологія».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/14656.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 14656.pdf Розмір : 2930233 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|