|
id: 14545
Назва: Інноваційні проблеми виробництва м'яса і м'ясопродуктів. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітній ступінь «Магістр». Спеціальність – 204 «Технологія виробництва і переро
Автори: Новгородська Н.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2017-11-29 10:45:52
Останні зміни: 2017-11-29 10:45:52
Рік видання: 2017
Аннотація: Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітній ступінь «Магістр». Спеціальність – 204 «Технологія виробництва і переро
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/14545.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 14545.pdf Розмір : 433997 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|