id: 13357
Назва: Модернізація обладнання для теплової обробки овочевої сировини лінії виробництва томатної пасти
Автори: Ткачик М.О.
Ключові слова: Томати,томатна паста, установка, процес, лінія
Дата публікації: 2017-06-13 13:23:07
Останні зміни: 2017-06-13 13:23:07
Рік видання: 2017
Аннотація: Важливе місце в харчовій промисловості займає галузь виробництва консервованої продукції. Консервне виробництво на сучасному етапі розвитку галузі переводиться на потокові форми організації виробництва на базі сучасного технологічного обладнання, в яких режими роботи і параметри технологічних процесів контролюються і регулюються автоматичними пристроями і електронними системами.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/13357.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях : 2017 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 13357.pdf Розмір : 1211657 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|