id: 13226
Назва: Формування професійної іншомовної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи
Автори: Дакалюк О. О.
Ключові слова: професійна іншомовна підготовка, іншомовна компетенція, готельно-ресторанна справа, підготовка майбутніх фахівців, кількісні та якісні критерії оцінки.
Дата публікації: 2017-06-08 15:12:23
Останні зміни: 2017-06-08 15:12:23
Рік видання: 2017
Аннотація: У статті проведено аналіз наукової та методичної літератури з проблеми формування професійної іншомовної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. Визначено поняття «іншомовна підготовка майбутнього фахівця готельно-ресторанної справи» як процес становлення та розвитку складного інтегрального особистісного утворення фахівця, що дає змогу використовувати володіння іноземною мовою як засіб професійної реалізації та саморозвитку. У статті розглянуто кількісні та якісні критерії оцінки сформованості професійної іншомовної компетенції. Встановлено, що ефективне формування професійної іншомовної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи досягається за умови розгляду «професійної іншомовної компетенції» фахівця як синергетичної сукупності науково-теоретичних знань, практичних умінь, навичок, мотивації і рефлексії, що забезпечують результативність здійснення іншомовної професійної діяльності.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/13226.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: «Економіка. Фінанси. Менеджмент: актуальні питання науки і практики»/Всеукраїнський науково-виробничий журнал – ВНАУ, 3`2017 (19) – С.135-141
Розташовується в колекціях : 2017р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 13226.pdf Розмір : 933611 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська