id: 13175
Назва: Технологія виробництва продукції бджільництва. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи для студентів денної форми навчання із напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і пе
Автори: Разанова О.П.
Ключові слова: запилення, продукція бджільництва, бджоли, медоносні ресурси
Дата публікації: 2017-05-31 08:24:56
Останні зміни: 2017-05-31 08:24:56
Рік видання: 2017
Аннотація: Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни «Технологія виробництва продукції бджільництва». Рекомендовано для студентів денної форми навчання із напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для детального вивчення курсу «Технологія виробництва продукції бджільництва»
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/13175.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 13175.pdf Розмір : 311594 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|