id: 12847
Назва: Експлуатація та ремонт машин для переробних та харчових виробництв. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів денної форми навчання факультету механізації сільського господарства із спеціальності 133 «Галузеве машинобу
Автори: Пазюк В.М.
Ключові слова: самостійна робота, мясна промисловість
Дата публікації: 2017-03-29 14:49:30
Останні зміни: 2017-03-29 14:49:30
Рік видання: 2017
Аннотація: В підготовці магістрів з харчової та переробної промисловості особливе місце має курс «Експлуатація техніки в переробній галузі». В ньому розглядаються основне обладнання харчової та переробної промисловості та технологічні процеси, що відбуваються в них. Вивчення будови та принципу роботи основного технологічного обладнання студентами є необхідним теоретичним підґрунтям для практичної реалізації їх на підприємствах харчових та переробних виробництв. Вони повинні засвоїти необхідні знання і вміти їх практично використовувати та самостійно вносити пропозиції по їх вдосконаленню, що реалізуються в подальшому в розробці та створенні раціональних конструкцій машин та апаратів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/12847.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Ромигайло Ірина Юріївна
Файл : 12847.pdf Розмір : 1213010 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|