id: 12459
Назва: Інтенсифікація процесу змішування сипкої сировини у харчовому виробництві
Автори: Колісник М.А.
Ключові слова: суміш, частка, вібрація, змішувач, лопать,
Дата публікації: 2017-02-13 11:42:36
Останні зміни: 2017-02-13 11:42:36
Рік видання: 2017
Аннотація: Роботу присвячено підвищенню ефективності процесу змішування сипких мас за рахунок теоретико-експериментальних досліджень фізичних основ взаємодії змішуючих лопатів з потоком віброзваженого середовища і закономірностей процесу змішування сипких матеріалів під дією лопатів і вібрацій, що дасть змогу отримання інтенсивних циркуляційних вихрових потоків змішуваної маси, приведеної у віброзважений стан.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/12459.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях : 2017 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 12459.pdf Розмір : 3684143 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська