id: 11721
Назва: Обгрунтування параметрів змішувача для приготування спецій
Автори: Гавенко В.В.
Ключові слова: коливання, процес, дослідження, спеції, суміш
Дата публікації: 2016-09-06 11:28:45
Останні зміни: 2016-09-06 11:28:45
Рік видання: 2016
Аннотація: Виконано теоретичні дослідження процесу змішування за умови, коли має місце комбінація різних рухів робочих органів змішувача. У результаті проведених досліджень визначено напрямок створення нового способу змішування спецій і створення нової конструкції змішувача з обґрунтуванням його робочих параметрів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/11721.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 11721.pdf Розмір : 1755191 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|