id: 11708
Назва: Обгрунтування параметрів робочих органів машини для помолу харчової сировини.
Автори: Гавенко М.В.
Ключові слова: процес, помол, робоча камера, машина, конструкція, коливання, рух, напрям, дослідження
Дата публікації: 2016-09-05 12:05:14
Останні зміни: 2016-09-05 12:05:14
Рік видання: 2016
Аннотація: Роботу присвячено підвищенню ефективності процесу помолу харчової сировини за рахунок досліджень фізичних основ взаємодії робочих органів вібраційного млина з продуктом і закономірностей процесу помолу харчової сировини за умови надання коливного руху робочим органам, що дасть змогу покращити якість здійснення технологічного процесу.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/11708.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 11708.pdf Розмір : 1256805 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|